Back to All Events

Burgundsmaking, Geir Egil Dahle Øien presenterer det ypperste av Burgund

Geir har vært interessert i vin og mat i over 30 år, samlet vin selv i over 20. Fransk vin er min fremste vinøse kjærlighet, med Burgund (rød og hvit) som den største lidenskapen - har besøkt området mange ganger siden 2005 og skal også en tur dit i mai. Pinot noir, som rød burgund lages på, er for meg den mest fascinerende druesorten.

Glad i Frankrike generelt - ikke minst fransk kokekunst. Har vært styremedlem, visepresident og president (og flere ganger foredragsholder) i Trondheim Vinklubb Ganymedes, cf. www.ganymedes.no .

For den som elsker Pinot Noir, er Burgund drømmen.

Geir serverer fem utsøkte viner og Bente frister med en tilpasset rett.

Vi har plass til 20 pers.

Pris pr pers: 595kr

Meld deg på raskt. Bruk mail; post@grendahusetoppdal.no

 

iStock-1084996534-2.956x538.jpg
Earlier Event: February 8
50 års dag på Grendahuset